Gürcü Kavurması

Gürcü Kavurması

Gürcü Kavurması İçin Gerekli Malzemeler Nelerdir?

750 gr kuşbaşı et
2 baş soğan
2 kaşık salça
1 baş sarımsak
3 tatlı kaşığı kinzi (kişniş)
zabrana baharat çeşidi
ceviz
6 yemek kaşığı kavrulmuş mısır unu
tuz, kırmızı pul biber
tereyağ

Gürcü Kavurması Nasıl Yapılır?

Önce kuşbaşı et suyunu çekene kadar pişirilip ardından soğan salça eklenir. Piştikten sonra kinzi, sarımsak, zaprana, kırmızı biber, ceviz içi, mısır unu kavurması ilave edilir. Sıcak su eklenerek pişirilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir